ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ 25.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ

ereisma koinofeli 25000

Αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, η προκήρυξη της δράσης για την υποβολή  αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα  «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων»

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνεται σε ωφελούμενους  οι οποίοι πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις :

·       Να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.

·       Να βρίσκονται εκτός Εκπαίδευσης, Απασχόλησης ή Κατάρτισης.

·       Να έχουν γεννηθεί από 01/01/1954  μέχρι και 31/12/1992  (ηλικίες 29-67 ετών)

·       Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (δημοτικό σχολείο για αποφοίτους μέχρι 30/12/1981 ) Γυμνασίου, Λυκείου, ΙΕΚ, ΑΤΕΙ και ΑΕΙ.

Η δράση της Κοινωφελούς Απασχόλησης θα  περιλαμβάνει:

  • Τοποθέτηση σε συγκεκριμένη θέση απασχόλησης για 8 μήνες σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς και Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων.
  • Υποχρεωτικό πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120-150 ωρών, το οποίο θα οδηγεί στην πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν αντιστοιχούν σε εκατοντάδες ειδικότητες Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, όπως διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού προσωπικού φύλαξης, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού που αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο αποκλεισμού, όπως οι μακροχρόνια άνεργοι και οι άνεργοι με χαμηλά προσόντα.

Η θεματολογία προγραμμάτων επαγγελματικής  κατάρτισης θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ειδικότητες.

Τα αντικείμενα της θεωρητικής κατάρτισης θα αφορούν οριζόντιες δεξιότητες (ενδεικτικά  αναφέρονται :  Οργάνωση και Λειτουργία Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων, Πρόληψη Φυσικών Καταστροφών, Πρώτες Βοήθειες, Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Η/Υ (3 επιπέδων)και  εξειδικευμένες Δεξιότητες  (ενδεικτικά αναφέρονται: Εργασίες Καθαρισμού, Δεξιότητες Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας, Υπηρεσίες Διαμόρφωσης/Συντήρησης Πρασίνου, μετάβαση στην κυκλική οικονομία, εργασίες κατασκευαστικού κλάδου).

 

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομισθούν είναι τα εξής :

  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Αντίγραφο Εκκαθαριστικού φορ. Έτος 2020
  • Α.Μ.Κ.Α. – Α.Μ.ΙΚΑ (Βιβλιάριο  Ασθενείας)
  • Αντίγραφο Απολυτηρίου / Πτυχίου
  • Αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας
  • Βεβαίωση Ανεργίας
  • Αποδεικτικά εργασιακής εμπειρίας σε προηγούμενα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα
  • Αντίγραφο Τραπεζικού Λογαριασμού

 

Περισσότερες πληροφορίες :

Πάτρα : Καποδιστρίου 96-98, 262 24 – ΠΑΤΡΑ Τηλ.: 2610209509,  2610315495, 2613012630.

Ε-mailinfo@ereismakek.gr

Ιωάννινα :  Μητροπόλεως 31α, 452 21 – ΙΩΑΝΝΙΝΑ . Τηλ. 2651552726 2651552729

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αμαλιάδα : Γεωργ Παπανδρέου, 272 00 – ΑΜΑΛΙΑΔΑ . Τηλ.: 2622022272

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή  συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του φορέα μας να επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας εξυπηρετήσουν και να σας υποβάλλουν ΔΩΡΕΑΝ την αίτηση συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας...

 

Υποχρεωτικό πεδίο!

Υποχρεωτικό πεδίο!

Invalid Input

Υποχρεωτικό πεδίο!

Invalid Input


Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, με Σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε.

Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό

Invalid Input

espa banner